3 Jan 2014

ALWAYS ABOUT CAKE & ME :)

Oh how i miss this moment so muchhh....

Sepanjang bercuti2 ditawau memang letih asyik buat kek saja tapi yang bestnya dapat bersama dengan keluarga tersayang.Sempat juga buat kek bersama my beloved mom & sister.

Syukur alhamdulillah sambil bercuti pun tempahan banyak masuk, tapi tak lupa juga buat kek untuk dijadikan hadiah buat keluarga saya yang menyambut perayaan xmas ;)

Saya kongsikan gambar2 kek sebagai penganti poskad ya, hehe.

Kita cuci mata dulu....



































9 comments:

MamaFaMi said...

Cantik cantik kek yang di'hidang'kan untuk jamuan mata. Kalau dapat jadi jamuan mulut, alangkah bestnya..

Bicara Kak Noor said...

tergoda sangat akak tengok kek2 evelyn jeles tnegok evelyn yg pandai sngt mendeco, kalau dkt nak belajar lah, tapi syg jauh sngt

Evelyn Gemina said...

Terima kasih daun keladi dear Mamafami, tq sudi berkunjung kesini :)

Evelyn Gemina said...

Tq kak Noor, saya masih belajar lagi ni...inshaallah umur panjang ble berkongsi2 tips mendeco nnt ya ;)

Bbwana adienia said...

salam evelyn..

cantik2 kek yang dibuat tu..memang nampak sedap..

Yatie Mokhtar said...

as salam...sgt cantik kek yang evelyn buat...nak makan pun sayang...sebab cantik sgt...

Farahida Abdul Rahman said...

Dear Evelynn. Such a nice cake. I really adore you and I've tried few of your recipes. Thanks for sharing. Hope that you can share with us tips on cake deco. Thank you.

Suzana Ibrahim said...

Assalam Evelyn...cantik dan nampak hebat semua kek.KELASSS!5 bintang! saya ada juga mencuba resepi kek dari blog Evelyn dan ia menjadi serta sedap pula.thanks ye sudi berkongsi ilmu..

Vanessa said...

Ohhh all of these cakes are just so amazing!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...