1 Jan 2013

WELCOME 2013!!!!

 Happy new year dear all fren....

Berjumpa lagi kita di tahun 2013 setelah berjaya mengharungi suka & duka di tahun 2012 : ) Untuk tahun ni di harap semuanya berjalan dengan lancar & insyaallah apa saja yang di hasratkan termakbul dengan iringan doa & usaha : )

Baiklah, untuk entri pertama saya pada tahun 2013 ini, saya nak share gambar2 kek tempahan daripada kawan2 pada 1 hb januari 2013, sorrylah sebab belum ada masa lagi mau ber'experimental' dengan resepi yang baru, hehe...

So silakan menjamu mata tengok gambar2 kek tu ya, kalau nak mencuba silalah klik pada link resepi yang saya beri tu, tqvm : )


Guitar version red velvet cake



Kek ni di tempah oleh seorang kawan lama yang menyambut hari jadinya pada hari ini, Happy birthday sis Eyfa!!! May all your whishes come true : )





Dan tak lupa juga ucapan berbanyak2 terima kasih to my husband sebab banyak menyumbangkan tenaga & idea untuk menghasilkan kek guitar ni, hehe...

For recepi link http://mybakingworkshop.blogspot.com/2012/04/red-velvet-cake-second-version.html



Devil's chocolate cadbury food cake




Yang ni pula kek yang di tempah dari seorang rakan fb, tqvm kak Nirah abu : )





Memang salah satu cake peberet saya ni, tapi kalau makan selalu memang tak tahan, hehe..






Tqvm kepada yang sudi singgah cuci2 mata ya....


For recepi link http://mybakingworkshop.blogspot.com/2012/09/devils-chocolate-cadbury-food-cake.html




6 comments:

Amie said...

Kreatif & inovatif...

Nooriah Abdullah said...

betul kata Amie tu sangat kreatif lah Lyn dan suami, boleh jdi cake boss macam dalam tv tu kan macam2 boleh buat akak suka tngok ...

Evelyn Gemina said...

Selamat malam...
Tqvm dear kak amie & kak nooriah : )

Qasey Honey said...

betul cakap kedua2 akak di atas tu Evelyn..awk sgt kretip n teliti!! suka tgk

Mamasya22 said...

Slmt thn baru Evelyn.
kek gitar...menarik...mmg kreatif !

may agumo said...

happy new year lyn.. xberkedip mata ku tgk kek gitar tu... cantik sgt2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...