23 Oct 2012

LECHE FLAN AKA PUDING KARAMEL TELUR



Selamat pagi semua....

Semoga sihat2 saja hendaknya : ) Semalam ada buat leche flan aka puding karamel ni,  sudah abis pudingnya di makan tapi baru sekarang ada masa mau update dalam blog, hehe...

 



Resepi ni saya belajar daripada my mother, memang resepi yang menjadi peberet seisi keluarga : ) Saya sudah pernah kongsikan resepinya dalam blog ni, so kalau ingin mencuba, bolehlah skodeng resepinya di link tu k.... LECHE FLAN : )


4 comments:

Qasey Honey said...

cantik betul kejadiannya...nk cuba jugak la nti...ade pmintaan dr kwn..suka dia mkn ni..hari tu beli kemain mhl lg...sekeping kecik rm5++ kalau xsilap..tq

zila norazila said...

makan sejuk2 fav akk nie..kalau ada org buatkan kan best he hhee:))

Amie said...

Cantik banget! Sedapnya makan sejuk... slurrpppp!

fiza akma said...

thanx sharing evelyn.rupanye senang je buattt nii.fevret husband ni ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...