29 Sep 2012

RED VELVET CAKE - ANOTHER VERSION



Selamat malam semua...

Hari ni saya mau share sekali lagi deco RVC saya. Terima kasih banyak2 buat kak ina yang sudi order kek ni, deco pun mau serupa macam RVC yang baru2 ni saya buat : )

Kepada kawan2 yang mau tempah, bolehlah pm saya melalui fb k. Kepda yang mau cuba buat sendiri resepinya bolehlah rujuk sini.........








Gracias : )


3 comments:

Vam Lautner said...

hye...
nak tnya mcm mana u buat hiasan tepi red velvet ni,yg berwarna merah tu....

Boleh tolong ajar kan x..?

tq

Evelyn Gemina said...

Hi, sorry baru rely...ermm yang tepi2 tu guna saja sisa2 kek yg ada & salutkan tepi2nya..

Anonymous said...

sis cmne nk buat frosting cntik n kental mcm tu..everytime sy buat,frosting sy agklrmbik bile pam atas.kek.frust!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...